Improve your Shape

Het trainen met EMS heeft als voordeel dat je alle spiergroepen kan trainen waardoor je een beter metabolisme en gewichtregulatie bekomt.

De krachtige spierimpulsen stimuleren de aanmaak van collageen en hebben een positief effect op de bloedstroom in de huid.  Dit alles vraagt om meer energie en dat levert het lichaam door vetverbranding.

Cellulitis komt steeds vaker voor door de ongezonde levensstijl en de zittende houding. EMS activeert die dieperliggende spieren waardoor men een betere doorbloeding krijgt en afvoer van overtollige vetcellen stimuleert. Je krijgt dus een strakkere en gezonde huid.

Is uw doel naast het verstrakken van uw lichaamscontouren ook gewicht verliezen, dan raden wij u aan ook een gezond voedingsschema te volgen om nog vlugger uw doel te bereiken. Bij Body Improve maken wij voor u een gepersonaliseerd voedingsplan dat gebaseerd is op de actieve voedingsdriehoek. Als voedingsconsulente kan ik u helpen om u bewust te leren omgaan met voeding waardoor u zal vermageren, u fitter, en veel energieker zal voelen.

Body Improve training is een goed vol te houden trainingsmethode die kan worden ingezet in combinatie met een gezond voedingsplan om een blijvend resultaat te bekomen, geen jojo-effect.

Binnen 2 maanden, 10 trainingen krijgt men :

  • minder lichaamsvet
  • meer vetvrije spiermassa
  • strakkere lichaamscontouren
  • mooiere huid
  • minder cellulitis